MONSTER SUSHI ENSCHEDE

MONSTER SUSHI ENSCHEDE is een Restaurant gelegen aan Brouwerijplein 2 in Enschede.

Meer informatie over MONSTER SUSHI ENSCHEDE in Enschede

Bij Monster Sushi in Zwolle kun je gemakkelijk en snel online sushi en grill gerechten bestellen voor afhaal of bezorging. Ook kun je heerlijk dineren in het restaurant waar je onbeperkt kunt genieten van sushi en BBQ gerechten. Monster Sushi staat bekend om de smaakvolle en kwalitatieve sushi en grill gerechten met verse ingrediënten. Je kunt eenvoudig bestellen op hun website en je bestelling afhalen in de sfeervolle shops of laten bezorgen door hun bezorgers. Daarnaast bieden ze ook een all you can eat restaurant aan waar je kunt genieten van verse sushi met Japanse en Koreaanse side dishes. Je kunt hier ook vlees en vis grillen op de ingebouwde tafelbarbecues. Monster Sushi & Grill is uniek in Zwolle omdat je kunt BBQ-en zonder dat je de barbecue geur hebt. Het menu bevat onder andere pokebowls met zalm en tonijn, monster sushi rolls en chicken teriyaki bowls. Monster Sushi is bekend om zijn monsterlijk heerlijke sushi.

Wil je weten wat MONSTER SUSHI ENSCHEDE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MONSTER SUSHI ENSCHEDE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MONSTER SUSHI ENSCHEDE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MONSTER SUSHI ENSCHEDE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar MONSTER SUSHI ENSCHEDE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MONSTER SUSHI ENSCHEDE

Bezoekers bekeken ook