MK Baseball & Softball

MK Baseball & Softball is een Sportcomplex gelegen aan Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over MK Baseball & Softball in Enschede

BASE is een van de grootste indoortrainingshallen voor honkbal en softbal in Europa, met een oppervlakte van 500 m2. De hal bevindt zich in de Performance Factory in Enschede. Sinds 2015 faciliteert MK Baseball & Softball de Baseball & Softball Academy Twente, waar talentvolle spelers tussen de 10 en 18 jaar trainen naast hun eigen verenigingsteam. In 2022 is MK Baseball & Softball gestart met projecten om het aantal jonge honkballers en softbalsters in Twente te vergroten, waarbij de Hengelo Titans de eerste grote stap zijn. Mark Kolner is een docent lichamelijke opvoeding en gespecialiseerd in honkbal en softbal. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd en heeft ervaring als speler en coach bij diverse clubs. MK Baseball and Softball is gevestigd aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Wil je weten wat MK Baseball & Softball verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MK Baseball & Softball of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MK Baseball & Softball? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MK Baseball & Softball het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar MK Baseball & Softball reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MK Baseball & Softball

Bezoekers bekeken ook