Mito Sushi

Mito Sushi is een Sushirestaurant gelegen aan Kevelhamhoek 93 in Enschede.

Meer informatie over Mito Sushi in Enschede

Welkom bij Mito Sushi! In onze menukaart vind je een uitgebreid aanbod aan sushi en andere Japanse gerechten. Onze klanten geven ons 5 sterren na 582 beoordelingen, dus je kunt erop vertrouwen dat het eten van hoge kwaliteit is. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van unieke kortingen en acties. Daarnaast kun je ook onze app downloaden om nog sneller en eenvoudiger te bestellen. Ben je benieuwd naar onze populaire gerechten? Scroll dan naar beneden en bekijk welke gerechten het meest populair zijn. Helaas is onze website op dit moment gesloten, maar je kunt nog steeds de menukaart bekijken en direct bestellen.

Wil je weten wat Mito Sushi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mito Sushi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mito Sushi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mito Sushi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Mito Sushi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mito Sushi

Bezoekers bekeken ook