Mister Pancake

Mister Pancake is een Crêperie gelegen aan Gronausestraat 710B in Enschede.

Meer informatie over Mister Pancake in Enschede

Mister Pancake is verkozen tot de lekkerste pannenkoek van Nederland. Ze zijn meesters in het maken van pannenkoeken en bieden een gezellige en ontspannen sfeer voor het hele gezin. Er is een ruime binnenspeelhoek en speelplaatsen buiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Alle pannenkoeken worden vers bereid met verse ingrediënten. Naast eten in het restaurant is het ook mogelijk om gerechten af te halen. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 20:00 uur, en op maandag en dinsdag zijn ze gesloten. Voor reserveringen, feesten en partijen, en het bekijken van het menu kun je terecht op hun website. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0537600909 of 0613200530, of per e-mail op info@mister-pancake.nl.

Wil je weten wat Mister Pancake verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mister Pancake of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mister Pancake? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mister Pancake het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Mister Pancake reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mister Pancake

Bezoekers bekeken ook