Mintminds - Digital Optimizers

Mintminds - Digital Optimizers is een Marketingconsultant gelegen aan Nijverheidstraat 11, 1E in Enschede.

Meer informatie over Mintminds - Digital Optimizers in Enschede

Wij helpen bedrijven bij het versnellen van digitale groei door middel van conversie-optimalisatie en marktplaats-optimalisatie. Onze klanten huren ons in voor webanalyse en tagbeheer, conversiepercentage-optimalisatie en Amazon-marktplaats FBA en FBM. Lampenlicht.nl en Mintminds hebben onlangs de Dutch CRO Awards 2019 gewonnen met een A/B-test die ze aan het begin van het jaar hebben uitgevoerd. Ze namen het op tegen grote namen zoals New York Pizza en Landal Greenparks in de categorie Mobile. Het was een spannende avond waarbij CRO's en vakgenoten konden genieten van interessante cases. Daarnaast biedt Mintminds CRO-process management aan met behulp van JIRA en Confluence, waarmee ze de snelheid en kwaliteit van experimenten en workflows kunnen verbeteren. Het team bestaat uit Rudger de Groot voor CRO en Amazon, Pascal Louwes als frontend developer en Roy Huiskes als GTM en GA-expert. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie.

Wil je weten wat Mintminds - Digital Optimizers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mintminds - Digital Optimizers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mintminds - Digital Optimizers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mintminds - Digital Optimizers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Mintminds - Digital Optimizers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mintminds – Digital Optimizers

Bezoekers bekeken ook