Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills

Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills is een Voetbalwinkel gelegen aan Reelaan 37 in Enschede.

Meer informatie over Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills in Enschede

Minisoccerbal is een unieke techniekbal aan een koordje die spelers helpt hun vaardigheden te verbeteren. De bal is gemaakt van hoogwaardig PU-materiaal dat zorgt voor optimale speeleigenschappen en blessures voorkomt. Minisoccerbal levert aan jeugdafdelingen van betaald voetbalclubs en is ook marktleider in het amateurvoetbal. Ze bieden nu ook een Membercard aan met ondersteunende oefeningen. Daarnaast hebben ze een QR-code ontwikkeld waarmee spelers en trainers toegang krijgen tot kant-en-klare oefeningen op verschillende niveaus. De QR-code biedt toegang tot 100 exclusieve oefeningen. De buitenlaag van de bal is gemaakt van PU-materiaal dat waterafstotend en rekbaar is. De dikte van het PU bepaalt de kwaliteit van de bal. Minisoccerbal verkoopt ook professionele oefenstof voor de bal. Verschillende betaald voetbalorganisaties trainen al met de minisoccerbal en er wordt verwacht dat meer clubs zullen volgen.

Wil je weten wat Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Minisoccerbal - Control the moves, improve your skills reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minisoccerbal – Control the moves, improve your skills

Bezoekers bekeken ook