MFA De Zweede

MFA De Zweede is een Sportcomplex gelegen aan Boekelosestraat 275 in Enschede.

Meer informatie over MFA De Zweede in Enschede

Het MFA De Zweede is een multi-functionele accommodatie gelegen in het gemeentelijke sportpark De Zweede tussen Boekelo en Usselo. Het biedt onderdak aan verschillende clubs en verenigingen en heeft als doel sport, cultuur en samenleving samen te brengen. Het is een centrum voor clubs, evenementen en activiteiten voor de gemeenschappen van Boekelo, Usselo en Twekkelo. Het sportpark heeft sportvelden, een hardloopbaan en een survivalbaan en fungeert als clubgebouw voor BSC Unisson. Daarnaast is het de thuisbasis voor de muzikanten van MV Unisson, dansclubs van GV Unisson en de dorpsraad. Ook is er naschoolse kinderopvang van Humanitas en een sportpreventiecentrum gevestigd. In oktober 2022 is er een nieuwe hal toegevoegd aan De Zweede, waardoor GV Unisson eindelijk een volwaardige accommodatie heeft voor gymnastiek, turnen, volleybal, badminton en dans. De hal biedt ook moderne faciliteiten voor het bewegingsonderwijs van de scholen in Boekelo en Usselo.

Wil je weten wat MFA De Zweede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MFA De Zweede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MFA De Zweede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MFA De Zweede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar MFA De Zweede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MFA De Zweede

Bezoekers bekeken ook