MetMaryke

MetMaryke is een Marketingconsultant gelegen aan Rigtersbleek-Zandvoort 10 in Enschede.

Meer informatie over MetMaryke in Enschede

Maryke Mondria is een freelance marketing creative met 17 jaar ervaring. Ze biedt verschillende diensten aan, zoals marketingstrategieën, social media- en contentmarketingpakketten, trainingen en workshops, virtual management en grafische vormgeving. Ze deelt ook haar kennis en ervaring in haar blog en biedt inspiratie aan haar lezers. Maryke wil graag groeien en zich blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ze geeft ook tips over het omzetten van volgers op Instagram in klanten en het bedenken van content voor social media. MetMaryke maakt marketing leuk door een kopje koffie, creativiteit en de juiste kennis en focus op de klant. Als je wilt samenwerken met Maryke of contact met haar wilt opnemen, kun je haar bereiken via haar website.

Wil je weten wat MetMaryke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MetMaryke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MetMaryke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MetMaryke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar MetMaryke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MetMaryke

Bezoekers bekeken ook