Mendie Hairartist

Mendie Hairartist is een Kapper gelegen aan Haaksbergerstraat 292 in Enschede.

Meer informatie over Mendie Hairartist in Enschede

MNDY heeft als missie om klanten zelfverzekerd te laten voelen en hun authentieke zelf te laten vieren. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals de MESO Vitamin Booster, die haarverlies tegengaat en de haargroei verbetert. Daarnaast hebben ze de Evryday Brush warmteborstel die zorgt voor glanzend en pluisvrij haar. Ook bieden ze haarverlenging en volumebehandelingen met extensions aan, waarbij ze werken met vegan haarkleuring van ELEVEN Australia. Verder bieden ze workshops aan waarin ze tips en tricks delen over haarverzorging en styling. Alle producten die ze gebruiken zijn veilig en zoveel mogelijk natuurlijk.

Wil je weten wat Mendie Hairartist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mendie Hairartist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mendie Hairartist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mendie Hairartist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Mendie Hairartist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mendie Hairartist

Bezoekers bekeken ook