Melan

Melan is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Langestraat 22 in Enschede.

Meer informatie over Melan in Enschede

Melan Lunch & More in Enschede verwelkomt u graag in hun lunchroom. U kunt hier genieten van heerlijke lunches, ontbijtjes en koffie, zowel binnen als op het terras met uitzicht op het winkelend publiek. U kunt ook bestellen, laten bezorgen of afhalen. Daarnaast is het mogelijk om cadeaubonnen te kopen om bij Melan lunch & more te besteden. Ze accepteren ook GiftForYou bonnen en wonderboxen. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met het team van Melan. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Melan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Melan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melan

Bezoekers bekeken ook