Medifit Enschede

Medifit Enschede is een Sportschool gelegen aan Esmarkelaan 170 in Enschede.

Meer informatie over Medifit Enschede in Enschede

Mensen helpen om langer fit en vitaal te blijven is de passie van Fyon, oftewel Fysiotherapie Oost Nederland. Ze bieden kwalitatieve zorg en deskundigheid voor zowel mensen met klachten als voor preventieve zorg. Fyon heeft praktijken verspreid over heel Twente, waaronder in Almelo, Enschede en Tubbergen. Ze hebben contracten met bijna alle verzekeraars en u kunt ook zonder verwijzing van de huisarts bij hen terecht. Fyon biedt diverse specialisaties in fysiotherapie, werkt alleen met deskundige therapeuten en biedt ook medische training en groepslessen. Daarnaast delen ze nieuws over vacatures, cursussen en updates van hun collega in Beijing. Neem contact op via telefoon of e-mail voor een afspraak.

Wil je weten wat Medifit Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medifit Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medifit Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medifit Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Medifit Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medifit Enschede

Bezoekers bekeken ook