Mazza

Mazza is een Libanees restaurant gelegen aan Walstraat 1 in Enschede.

Meer informatie over Mazza in Enschede

In het hart van Enschede is Mazza dé hotspot voor Arabisch/Libanees eten. Mazza is bekend sinds de tijd van de Moren in de 6e eeuw en het woord wordt vandaag de dag nog gebruikt in het Midden-Oosten. Mazza zijn kleine gerechtjes die als voorgerecht of tussendoortje gegeten kunnen worden, vaak in combinatie met alcoholische dranken. Het restaurant biedt een menukaart met zorgvuldig geselecteerde gerechten, waaronder koude en warme mazza, soepen, salades en desserts. Ook zijn er Libanese grill producten beschikbaar. Naast dineren in het restaurant is het ook mogelijk om eten af te halen. Het restaurant is op zoek naar een medewerkster voor in de bediening en geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie en CV mailen naar info@restaurantmazza.nl. Het restaurant is gevestigd aan de Walstraat 1, op loopafstand van Holland Casino Enschede en de Centrale Bibliotheek, en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Wil je weten wat Mazza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mazza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mazza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mazza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Mazza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mazza

Bezoekers bekeken ook