Matchu Sports

Matchu Sports is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Josink Kolkweg 18 in Enschede.

Meer informatie over Matchu Sports in Enschede

Bij Matchu Sports zijn ze dol op sport. Ze hebben een uitgebreide webshop met producten zoals gewichten, padelrackets, sportvoeding en cross-training apparatuur. Ze hebben ook een sectie met nieuwe producten en een lijst met bestsellers, waaronder een padel racket, een foam roller, gymringen en een dumbbell set. Ze hebben ook een video waarin ze je een rondleiding geven door hun bedrijf. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en ze hebben ook handige links en veelgestelde vragen op hun website. Matchu Sports is actief sinds 1998 en blijft klanten tevreden stellen.

Wil je weten wat Matchu Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Matchu Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Matchu Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Matchu Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Matchu Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Matchu Sports

Bezoekers bekeken ook