Marbé Hairstylisten

Marbé Hairstylisten is een Nagelstudio gelegen aan De Heurne 42 in Enschede.

Meer informatie over Marbé Hairstylisten in Enschede

Bij Marbé JD Hairstylisten is er nu een nieuw product verkrijgbaar, namelijk de L'Oréal Hair Touch Up spray. Deze spray is perfect om tijdelijk uw uitgroei mee te bedekken en is verkrijgbaar in meerdere tinten. Het beste is dat deze spray uitwasbaar is! Marbé JD Hairstylisten is een kapsalon in Enschede die sinds 2009 wordt gerund door Jacqueline en Daisy. In deze moderne salon staat een team van specialisten voor u klaar om u te laten stralen. De medewerkers worden regelmatig getraind door experts van L'Oréal, Sebastian en Kérastase. Ze delen hun opgedane kennis met elkaar, zodat u als klant er het meeste profijt van heeft. Bij het boeken van een afspraak krijgt u gratis advies en als u de afspraak wilt annuleren, moet u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch doen. Anders wordt de afspraak in rekening gebracht. U kunt langskomen of bellen voor een afspraak bij Marbé JD Hairstylisten, gevestigd aan De Heurne 42 in Enschede.

Wil je weten wat Marbé Hairstylisten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marbé Hairstylisten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marbé Hairstylisten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marbé Hairstylisten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Marbé Hairstylisten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marbé Hairstylisten

Bezoekers bekeken ook