Luc's Burgers

Luc's Burgers is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Zuiderhagen 14a in Enschede.

Meer informatie over Luc's Burgers in Enschede

Bij Luc's Burgers in Enschede kun je de lekkerste burgers bestellen. Op de menukaart staan verschillende opties, zoals de bekende Bacon Onion Cheeseburger en de Cheeseburger. Klanten geven het restaurant 4 sterren na 19 beoordelingen. Je kunt punten sparen bij elke besteding van €10,00, en bij 5 punten krijg je €2,50 korting. Daarnaast kun je sneller bestellen via de app, die beschikbaar is voor Android. Er zijn ook verschillende populaire gerechten, zoals de Luc's Burger met cheddarkaas, bacon en friet op de burger, en de Mexican Burger met nacho's, kaassaus, jalapeño's en mais. Naast rundvleesburgers zijn er ook kipburgers verkrijgbaar, zoals de Luc's Chickenburger en de Spicy Chickenburger. Alle burgers kunnen worden besteld als onderdeel van een menu, waarbij ze worden geserveerd met steakhouse friet, saus en een drankje naar keuze.

Wil je weten wat Luc's Burgers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Luc's Burgers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Luc's Burgers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Luc's Burgers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Luc's Burgers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Luc’s Burgers

Bezoekers bekeken ook