Lovely Local

Lovely Local is een Restaurant gelegen aan Walstraat 7 in Enschede.

Meer informatie over Lovely Local in Enschede

Welkom bij Lovely Local, een uniek huiskamer-restaurant in het hart van Enschede, gerund door Gijs en Clarissa. Elke maand presenteren ze een nieuw menu met lokale, duurzame en biologische producten. Het restaurant heeft 15 tot 20 zitplaatsen en is 3 dagen per week geopend, waardoor reserveren soms lastig kan zijn. Tijdig reserveren wordt daarom aanbevolen om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid voor Lovely Private Dinner, waar je met collega's, vrienden of familie in een besloten en huiselijke sfeer kunt genieten van een maaltijd aan een lange gedekte tafel. Dit is mogelijk voor groepen van 14 tot 25 personen, zelfs buiten de reguliere openingstijden. Het restaurant is een plek waar zowel de eigenaren als de gasten zich thuis voelen, en ze serveren alleen gerechten waar ze zelf van houden, geïnspireerd door lokale restaurants op Ibiza, invloeden uit Azië en andere exotische plekken waar ze samen zijn geweest.

Wil je weten wat Lovely Local verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lovely Local of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lovely Local? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lovely Local het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Lovely Local reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lovely Local

Bezoekers bekeken ook