Lotta Yoga

Lotta Yoga is een Yogastudio gelegen aan Voortsweg 204a in Enschede.

Meer informatie over Lotta Yoga in Enschede

Ik ben Lotte, een yogadocent met een passie voor yoga en meditatie. Mijn yoga-reis begon in 2009 toen ik op zoek was naar meer flexibiliteit in mijn lichaam. Maar ik ontdekte al snel dat yoga veel meer te bieden heeft dan alleen fysieke lenigheid. Yoga en meditatie brachten mij ook diepere focus, innerlijke kalmte en stressvermindering. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd yogadocent en geef ik verschillende yogalessen, waaronder Vinyasa, Yin, Hatha en zwangerschapsyoga. Ik bied ook verschillende soorten yogalessen aan, zoals Yin yoga, waarbij je diep in je lichaam zakt en spanning loslaat, en Hatha/Vinyasa yoga, waarbij je de krachtige flow van Vinyasa combineert met de diepe stretch van Hatha-houdingen. Daarnaast geef ik ook zwangerschapsyoga, waarmee je tijdens je zwangerschap in balans kunt blijven en actief kunt blijven bewegen. Naast groepslessen bied ik ook privé yogalessen aan, afgestemd op persoonlijke wensen, en workshops op het gebied van yoga en meditatie. Ook geef ik bedrijfsyoga, omdat yoga en meditatie bijdragen aan een betere concentratie en het omgaan met stress. Mijn lessen worden goed beoordeeld door mijn studenten. Ze waarderen de goede uitleg, het prettige tempo en de combinatie met meditatie en ontspanning. Dus als je op zoek bent naar flexibiliteit, innerlijke rust en een sterker lichaam, ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je weten wat Lotta Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lotta Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lotta Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lotta Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Lotta Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lotta Yoga

Bezoekers bekeken ook