Los Ponchos

Los Ponchos is een Mexicaans restaurant gelegen aan Korte Haaksbergerstraat 2 in Enschede.

Meer informatie over Los Ponchos in Enschede

Los Ponchos is een Mexicaans restaurant in het centrum van Enschede. Ze serveren al meer dan 25 jaar lang het beste en lekkerste uit de Mexicaanse keuken. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, drankjes en nagerechten. Ze willen liever dat je overtuigd wordt door de gerechten en de sfeer van het restaurant dan dat ze er veel over opscheppen. Je kunt een tafel reserveren via de website of telefonisch, maar als je gewoon binnenkomt loop je wel het risico dat het vol zit. Het restaurant is geopend van maandag tot en met donderdag van 16:00 tot 22:00 uur, op vrijdag van 16:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 12:00 tot 22:00 uur en op zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Het contactinformatie van het restaurant is: info@losponchos.nl en 053 431 1787.

Wil je weten wat Los Ponchos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Los Ponchos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Los Ponchos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Los Ponchos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Los Ponchos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Los Ponchos

Bezoekers bekeken ook