Lonneker Sport Vereniging

Lonneker Sport Vereniging is een Sportclub gelegen aan Spölminkkamp 40 in Enschede.

Meer informatie over Lonneker Sport Vereniging in Enschede

Op de website van LSV Lonneker is het laatste nieuws te vinden. Helaas is er een in memoriam voor Edy Vos. Daarnaast is er de Vigilat Pupil van de Week. Er worden ook verschillende verenigingsactiviteiten georganiseerd. Op 6 november is er een cursus Besturen met Impact vanuit Sportaal Enschede in de kantine van LSV. Op 7 november is er een vergadering voor het bestuur en de teams. Op 19 november is er een bokbiermiddag en op 27 november is er een Algemene Leden Vergadering voor het seizoen 2022-2023. Het bezoekadres van LSV Lonneker is Spölminkkamp 40 in Enschede.

Wil je weten wat Lonneker Sport Vereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lonneker Sport Vereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lonneker Sport Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lonneker Sport Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Lonneker Sport Vereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lonneker Sport Vereniging

Bezoekers bekeken ook