Locamation

Locamation is een Softwarebedrijf gelegen aan Colosseum 11 in Enschede.

Meer informatie over Locamation in Enschede

De energietransitie is in volle gang en daarmee worden er steeds hogere eisen gesteld aan het energiesysteem. Om te kunnen omgaan met de volatiliteit in het energienetwerk zijn accurate informatie en flexibiliteit vereist. Hoogwaardige, betrouwbare en real-time data is essentieel voor geavanceerde toepassingen en het optimaal benutten van de capaciteit van het elektriciteitsnet. Het verzamelen en verwerken van tijdgevoelige en hoogwaardige data van onderstations is onze specialiteit. Met onze SASensor-oplossing is het mogelijk om operationele gegevens op een eenvoudige, efficiënte en flexibele manier te verzamelen. De kwaliteit van de data wordt gecontroleerd op nauwkeurigheid en consistentie. Het systeem is leveranciersonafhankelijk en kan worden uitgebreid met functionaliteit van derden. We werken samen met innovatiepartners en dragen bij aan de Linux Foundation Energy. Onze oplossing is flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig dankzij upgradebare softwarefunctionaliteit en onafhankelijkheid van hardwareplatforms. Bestaande onderstations zijn niet altijd uitgerust met de juiste metingen en databeheer die nodig zijn voor moderne netwerkoperaties en systeembeheertoepassingen. SASensor biedt een ideale retrofitoplossing met kleine, robuuste en configuratieloze sensoren als primaire procesinterface. Het systeem ondersteunt centrale beveiliging en besturing en biedt hoogwaardige, snelle en leveranciersonafhankelijke data.

Wil je weten wat Locamation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Locamation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Locamation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Locamation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Locamation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Locamation

Bezoekers bekeken ook