lleon personal training

lleon personal training is een Sportschool gelegen aan Brinkstraat 121 in Enschede.

Meer informatie over lleon personal training in Enschede

Bij Lleon Personal Training draait alles om een gezonde levensstijl, training en voeding. Ze bieden verschillende trainingsmethoden aan, zoals functionele training, sportvasten en small group training. Functionele training combineert krachttraining met balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Sportvasten is een methode om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Small group training is een manier om samen met een partner of vriend aan je doelen te werken. Lleon biedt ook gepersonaliseerde periodisering aan, waarbij er aandacht is voor training, mindset en voeding. Ze hebben twee vaste trainingslocaties in Enschede, maar bieden ook trainingen aan huis of buiten aan.

Wil je weten wat lleon personal training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van lleon personal training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij lleon personal training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je lleon personal training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar lleon personal training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. lleon personal training

Bezoekers bekeken ook