LJH Schoonheid en Visagie

LJH Schoonheid en Visagie is een Schoonheidssalon gelegen aan Minkmaatstraat 138 in Enschede.

Meer informatie over LJH Schoonheid en Visagie in Enschede

LJH schoonheid en visagie is een website waar je alle informatie kunt vinden over het werk van de schoonheidsspecialiste, inclusief specialisaties zoals visagie, wimper- en wenkbrauwstyling, huidverbetering en PMU Powderbrows. De missie van de beautyspecialiste is om je te begeleiden naar je doelen op het gebied van huidverbetering, uiterlijke verzorging, skin care routines en productgebruik. De behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Malima skin care, die natuurlijke en huidvriendelijke verzorgingsproducten bevatten met maximale werkstofpercentages en een natuurlijke UV-bescherming. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Daarnaast biedt de salon unieke behandelingen die kunnen worden gecombineerd en aangepast aan jouw wensen.

Wil je weten wat LJH Schoonheid en Visagie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LJH Schoonheid en Visagie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LJH Schoonheid en Visagie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LJH Schoonheid en Visagie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar LJH Schoonheid en Visagie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LJH Schoonheid en Visagie

Bezoekers bekeken ook