Linda's pedicure salon

Linda's pedicure salon is een Nagelstudio gelegen aan Hoge Boekelerweg 301 in Enschede.

Meer informatie over Linda's pedicure salon in Enschede

Linda's pedicure salon is een bekende plek voor medische pedicure behandelingen en voetreflex behandelingen. Linda staat bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. De salon is gevestigd op de begane grond en heeft een wachtruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en parkeren is gratis. Het adres is Hoge Boekelerweg 301 in Enschede. Voor prijzen kunt u op de website kijken en als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met Linda's pedicure salon. Ze werken volgens de voorwaarden van de nieuwe privacywet AVG. Via het kopje "actueel" blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuws omtrent de openingstijden. De salon is aangesloten bij ProVoet, Procert en Wender. Er zijn ook nieuwtjes te vinden zoals een prijsverhoging per 1 april 2023, voetreflex behandelingen en een samenwerking met Wender podotherapeuten voor diabetische voetzorg. Er is ook verhuisd binnen hetzelfde adres en er zijn vakanties geweest in 2020 en 2021. De salon is weer open na de corona sluiting voor medisch noodzakelijke voetzorg.

Wil je weten wat Linda's pedicure salon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linda's pedicure salon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linda's pedicure salon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linda's pedicure salon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Linda's pedicure salon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linda’s pedicure salon

Bezoekers bekeken ook