Lim's Wok

Lim's Wok is een Chinees restaurant gelegen aan Rijnstraat 76 in Enschede.

Meer informatie over Lim's Wok in Enschede

Lim's Wok Enschede is een restaurant dat zich vlakbij het centrum van Enschede bevindt en gespecialiseerd is in Chinese, Surinaamse en vegetarische gerechten. Ze bieden een breed scala aan populaire gerechten, voor- en bijgerechten, soepen, vegetarische gerechten, bami goreng gerechten, nasi goreng gerechten, Chinese bami en mihoen gerechten, speciale menus, Surinaamse gerechten, varkensvleesgerechten, kippenvleesgerechten, rundvleesgerechten, garnalengerechten, Peking Eend gerechten en Indische gerechten. Daarnaast bieden ze ook combinatie menu's en rijsttafels aan. Enkele populaire gerechten zijn het maandmenu voor 2 personen, het overwerk menu voor 1 persoon en de nasi goreng met ham en ei. Ze hebben ook een ruime keuze aan voor- en bijgerechten, zoals witte rijst, Vietnamese loempia's en vegetarische mini loempia's. Daarnaast bieden ze ook verschillende soepen aan, zoals haaienvinnesoep en tomatensoep met kip. Het menu is divers en biedt voor ieder wat wils.

Wil je weten wat Lim's Wok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lim's Wok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lim's Wok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lim's Wok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Lim's Wok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lim’s Wok

Bezoekers bekeken ook