Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching

Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching is een Personal trainer gelegen aan Kalimantanstraat 23 in Enschede.

Meer informatie over Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching in Enschede

Life4Balance Studio heeft als missie om mensen te helpen een goede balans te vinden in hun leven door middel van beweging, voeding en mentale fitheid. Het team van trainers staat klaar om met veel enthousiasme, vertrouwen, begrip, creativiteit, betrokkenheid, eerlijkheid en oog voor detail en houding te helpen. Ze bieden training, voedingsadvies en coaching aan, en hebben ook ervaring met het begeleiden van mensen met diabetes. Je kunt contact opnemen met Marloes Olde Agterhuis, een erkende NASM International Personal Trainer, voor meer informatie. Life4Balance Studio werkt ook samen met Fysiotherapie Stroinkslanden en moedigt mensen aan om sociaal te zijn.

Wil je weten wat Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Life4balance : Personal Training & Lifestyle Coaching

Bezoekers bekeken ook