LIEF LIJF Twente

LIEF LIJF Twente is een Yogastudio gelegen aan Voortsweg 204 in Enschede.

Meer informatie over LIEF LIJF Twente in Enschede

LIEF LIJF Twente is een yogastudio gevestigd aan de Voortsweg 204 in Enschede. Ze bieden Yin Yoga lessen aan op maandag vanaf 19.30 uur en op dinsdag vanaf 19.00 uur. Als je vragen hebt over Yin Yoga of over de lessen bij LIEF LIJF Twente, kun je contact met hen opnemen via het onderstaande formulier of door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-13709378. Je kunt je ook aanmelden voor twee proeflessen of een lessenreeks. Ze beloven binnen een dag te reageren op je bericht. Voor meer informatie over de lessen en de algemene voorwaarden kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat LIEF LIJF Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LIEF LIJF Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LIEF LIJF Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIEF LIJF Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar LIEF LIJF Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LIEF LIJF Twente

Bezoekers bekeken ook