LevelFit personal trainer Enschede

LevelFit personal trainer Enschede is een Personal trainer gelegen aan Dennenweg 155 in Enschede.

Meer informatie over LevelFit personal trainer Enschede in Enschede

LevelFit Enschede is een personal trainer in Enschede die werkt met drie pijlers: fun, food en fit. Ze willen dat mensen met plezier aan hun leefstijl werken en afvallen, zelfs als ze sporten niet leuk vinden. Ze streven naar gezond, maar vooral lekker eten, zonder diëten of calorieën tellen. Daarnaast willen ze dat mensen grenzen verleggen in de personal training en small group training, zodat ze hun sterkste zelf kunnen worden. LevelFit Enschede is de meest betaalbare personal trainer in Enschede en biedt professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat mensen hun doelen op lange termijn behalen. Ze bieden kennismakingsgesprekken aan en zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Marlies de Ruiter en Jacques Klein Wentink zijn de personal trainers bij LevelFit Enschede en hebben beide de nodige diploma's en ervaring. Cliënten zijn positief over de personal training en leefstijlcoaching bij LevelFit Enschede.

Wil je weten wat LevelFit personal trainer Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LevelFit personal trainer Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LevelFit personal trainer Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LevelFit personal trainer Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar LevelFit personal trainer Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LevelFit personal trainer Enschede

Bezoekers bekeken ook