Le Salon Johannes

Le Salon Johannes is een Kapper gelegen aan Wethouder Nijhuisstraat 239 in Enschede.

Meer informatie over Le Salon Johannes in Enschede

Le Salon Johannes is een gezellige familie kapsalon waar je altijd zonder afspraak terecht kunt. Het is gelegen aan de Wethouder Nijhuisstraat 239. Ze zijn gesloten van 2 tot 9 januari vanwege vakantie. Bij Le Salon Johannes hoef je niet te bellen, je bent altijd welkom. Ze bieden knipbeurten aan tegen lage tarieven. Daarnaast zijn ze aangesloten bij een bepaalde organisatie, maar dat wordt niet vermeld. De openingstijden zijn als volgt: maandag van 13:00 tot 18:00, dinsdag tot vrijdag van 8:30 tot 18:00, zaterdag van 8:30 tot 16:00 en op zondag zijn ze gesloten. Voor meer informatie kun je terecht op hun website DigitalGuys.

Wil je weten wat Le Salon Johannes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Salon Johannes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Salon Johannes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Salon Johannes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Le Salon Johannes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Salon Johannes

Bezoekers bekeken ook