Le Figaro Haaradviseurs

Le Figaro Haaradviseurs is een Kapper gelegen aan Piet Heinstraat 1 in Enschede.

Meer informatie over Le Figaro Haaradviseurs in Enschede

Le Figaro Haaradviseurs is een professionele kapsalon die altijd klaarstaat om klanten van het prachtigste haar te voorzien. Het team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze haaradviseurs die op de hoogte blijven van de laatste trends en cursussen volgen. Ze kijken naar de persoon in de stoel en blijven vooruitstrevend om de kwaliteit hoog te houden. De salon heeft een goede reputatie en wordt geprezen om de goede service, professionele en vriendelijke medewerkers. Klanten zijn zeer tevreden en komen graag terug. Le Figaro nodigt geïnteresseerden uit om een afspraak te maken met de styliste naar keuze op een moment dat hen uitkomt.

Wil je weten wat Le Figaro Haaradviseurs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le Figaro Haaradviseurs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le Figaro Haaradviseurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le Figaro Haaradviseurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Le Figaro Haaradviseurs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le Figaro Haaradviseurs

Bezoekers bekeken ook