LDPT Personal Training

LDPT Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Roomweg 85 in Enschede.

Meer informatie over LDPT Personal Training in Enschede

LDPT Personal Training Enschede is opgericht in 2009 en is uitgegroeid tot dé personal training studio in Enschede met klanten uit heel Twente. De studio heeft 8 gediplomeerde personal trainers die op hoog niveau training geven. Ze werken complementair aan elkaar en helpen iedereen met training- en voedingvraagstukken. De trainers zijn ook bereid om elkaars trainingen over te nemen indien nodig. De studio hecht veel waarde aan sfeer en privacy. Ze kunnen mensen van jong tot oud helpen met verschillende doelstellingen, zoals afvallen, fitter worden of gewoon goed in hun vel zitten. Ze hebben programma's ontwikkeld en bieden ook online coaching aan. Een van hun programma's is Sportvasten, een 10-daagse trainingsmethode waarmee je afvalt en je sportprestaties verbetert. Sportvasten is geen dieet, maar een manier om je spieren en lever te trainen om vet te verbranden in plaats van suiker. Mannen kunnen gemiddeld 4 tot 6 kilogram afvallen in 10 dagen en vrouwen 2 tot 4 kilogram. Naast gewichtsverlies heeft Sportvasten ook andere gezondheidsvoordelen. Er zijn positieve referenties van mensen die door LDPT Personal Training zijn geholpen om af te vallen en fitter te worden. De studio heeft ook andere programma's en biedt de mogelijkheid om kennis te maken met hun trainers.

Wil je weten wat LDPT Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LDPT Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LDPT Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LDPT Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar LDPT Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LDPT Personal Training

Bezoekers bekeken ook