Lapaire Sport & Performance Psychology

Lapaire Sport & Performance Psychology is een Psycholoog gelegen aan Niermansgang 6 in Enschede.

Meer informatie over Lapaire Sport & Performance Psychology in Enschede

Voor het leveren van topprestaties op hoog niveau is het belangrijk om niet alleen te focussen op techniek, tactiek en fysieke conditie, maar ook op het mentale aspect. Sport- en prestatiepsycholoog Maryline Lapaire helpt sporters en high-performers bij het ontwikkelen van hun mentale vaardigheden. Door haar persoonlijke aanpak en kennis op maat, hebben veel (top)sporters positieve ervaringen met haar sessies. Ze leren realistische doelen te stellen, te kijken naar het proces en meer zelfvertrouwen te krijgen. Daarnaast helpt ze sporters om om te gaan met wedstrijdspanning en tegenslagen, en om negatieve gedachtepatronen te doorbreken. Haar expertise is niet alleen beperkt tot sport, maar wordt ook ingezet in andere gebieden zoals dans en onderwijs. Maryline heeft samengewerkt met diverse organisaties en heeft veel waardevolle inzichten te bieden.

Wil je weten wat Lapaire Sport & Performance Psychology verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lapaire Sport & Performance Psychology of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lapaire Sport & Performance Psychology? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lapaire Sport & Performance Psychology het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Lapaire Sport & Performance Psychology reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lapaire Sport & Performance Psychology

Bezoekers bekeken ook