La Cubanita Enschede

La Cubanita Enschede is een Tapas restaurant gelegen aan Oude Markt 26 in Enschede.

Meer informatie over La Cubanita Enschede in Enschede

Bij La Cubanita in Enschede kun je onbeperkt tapas eten. Je kunt telefonisch reserveren tussen 13:00 en 17:00 uur, of mailen naar enschede@lacubanita.nl. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag van 17:00 tot 22:30 uur en op zondag van 16:30 tot 22:00 uur. Je kunt ook direct reserveren door de QR-code te scannen met je telefoon. Als je telefoon leeg is, hebben ze powerbanks beschikbaar. La Cubanita heeft ook vacatures openstaan voor verschillende functies, zoals medewerker spoelkeuken en bediening. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat La Cubanita Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Cubanita Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Cubanita Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Cubanita Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar La Cubanita Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Cubanita Enschede

Bezoekers bekeken ook