KNYFE

KNYFE is een Management-consultant gelegen aan Connect-U / Unit, Ariënsplein 1, 1 14 in Enschede.

Meer informatie over KNYFE in Enschede

Ontwikkelaars met mens & organisatie is een bedrijf dat zich bezighoudt met koersbepaling, verandertrajecten en organisatieontwikkeling voor verschillende bedrijven, zoals creatieve broedplaatsen, musea en onderwijsorganisaties. Ze leveren human intelligence in een wereld van artificial intelligence, met empathie, mildheid, creativiteit en oprechte waarde. Het bedrijf helpt organisaties om stappen te zetten en sprongen te maken door het bieden van verschillende diensten, zoals diepgaand inzicht in individuele motivaties met behulp van de KNYFE Drives, cultuurontwikkeling, business development, creatieve strategie, interim-management, teamontwikkeling, marketing en coaching. Daarnaast bieden ze ook een gereedschapskist vol tools die direct toegepast kunnen worden op vraagstukken. Het bedrijf heeft verschillende opdrachtgevers en is gevestigd in Enschede en Hilversum. Men kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief van KNYFE en contact opnemen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Wil je weten wat KNYFE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KNYFE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KNYFE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KNYFE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar KNYFE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KNYFE

Bezoekers bekeken ook