Kippie Enschede

Kippie Enschede is een Grillwinkel gelegen aan Wesseler-Nering 21A in Enschede.

Meer informatie over Kippie Enschede in Enschede

In winkelcentrum Enschede Zuid vind je de Kippie-winkel, waar de toonbank dagelijks wordt gevuld met verse producten die kant-en-klaar zijn en alleen nog even opgewarmd hoeven te worden. De contactgegevens van de winkel zijn Tjerk Jongedijk, Winkelcentrum Enschede Zuid, Wesseler-Nering 21A, 7544 JB Enschede, e-mailadres: enschede@kippie.nl, telefoonnummer: 053-7370037. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op vrijdag tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, met buslijn 508 en lijn 2 die bij het winkelcentrum stoppen. Er zijn verschillende gratis parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Kippie Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kippie Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kippie Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kippie Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kippie Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kippie Enschede

Bezoekers bekeken ook