Kimmy's Hairstudio

Kimmy's Hairstudio is een Kapper gelegen aan Hanenberglanden 328 in Enschede.

Meer informatie over Kimmy's Hairstudio in Enschede

Kimmy's Hairstudio in Enschede is een populaire kapsalon vanwege de prettige en persoonlijke sfeer. Eigenaresse Kim Westerman en haar medewerkers blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door regelmatig cursussen te volgen. De salon biedt betaalbare knip- en kleurbehandelingen voor het hele gezin, evenals feest- en bruidskapsels. Er wordt alleen gewerkt met professionele producten, zoals de producten van Osmo voor styling en XP100 colour voor spoelingen en haarkleuringen. Kimmy's Hairstudio maakt gebruik van het kleursysteem XP100, dat is samengesteld uit natuurlijke pigmenten, vitaminen en oliën. De salon biedt ook highlights en ontkleuringen met het merk Echos line, dat vegan en zonder gele ondertoon is. Voor meer informatie en afspraken kan er telefonisch contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Kimmy's Hairstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kimmy's Hairstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kimmy's Hairstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kimmy's Hairstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kimmy's Hairstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kimmy’s Hairstudio

Bezoekers bekeken ook