Kapstars Haarmode

Kapstars Haarmode is een Kapper gelegen aan G.J. van Heekstraat 241 in Enschede.

Meer informatie over Kapstars Haarmode in Enschede

Kapstars is een kapsalon in Enschede die hoogwaardige haarverzorging en uitzonderlijke klantbelevingen biedt. Het team van ervaren kappers blijft op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door middel van regelmatige bijscholing en trainingen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, stylen, kleuren en keratinebehandelingen, en werken alleen met de beste kwaliteitsproducten. De eigenaresse van de salon, Nour, is trots op haar zaak en zorgt ervoor dat het een plek is voor ontspanning en verwennerij. Het team bestaat verder uit Melody, Gabriella, Juliana, Jagoda, Sara en Rilaysa, die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Kapstars staat voor kwaliteit en passie en volgt de laatste trends in het vak. Ze werken met een breed scala aan kwaliteitsproducten en hebben diverse openingstijden.

Wil je weten wat Kapstars Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapstars Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapstars Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapstars Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kapstars Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapstars Haarmode

Bezoekers bekeken ook