Kapsalon Stadsgaarde

Kapsalon Stadsgaarde is een Kapper gelegen aan Parallelweg 111 in Enschede.

Meer informatie over Kapsalon Stadsgaarde in Enschede

Kapsalon Stadsgaarde is een betaalbare en persoonlijke kapsalon in Enschede. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, wassen, föhnen, verven en highlights. Ook kun je er je wenkbrauwen laten epileren en kleuren. De prijzen variëren van €13,00 voor heren knippen tot €45,00 voor een complete permanent. De kapsalon is geopend op donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, maar het is ook mogelijk om op andere tijdstippen een afspraak te maken. Het adres is Parallelweg 111 en de kapsalon bevindt zich op de derde etage. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 06 55833422. Anita, de eigenaresse, verwelkomt je graag en de koffie staat altijd klaar.

Wil je weten wat Kapsalon Stadsgaarde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Stadsgaarde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Stadsgaarde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Stadsgaarde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kapsalon Stadsgaarde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Stadsgaarde

Bezoekers bekeken ook