Kapsalon Silk Hair

Kapsalon Silk Hair is een Kapper gelegen aan Brouwerijstraat 52 in Enschede.

Meer informatie over Kapsalon Silk Hair in Enschede

Kapsalon Silk Hair is een kapsalon waar zorg en passie voor haar centraal staan. Het team is dagelijks druk bezig met klanten, van het adviseren van productgebruik tot het geven van cursussen over haarstyling. Kwaliteit staat voorop, maar ook gezondheid en milieu zijn belangrijk voor de salon. Daarom gebruiken ze kwaliteitsproducten van Roverhair, Biacre en Attitude, geselecteerd op basis van kwaliteit, gezondheid en ingrediënten. Het team blijft op de hoogte van de laatste trends door middel van diverse cursussen. De salon is gevestigd in winkelcentrum Op de Brouwerij in Enschede en is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00, op vrijdag van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 16:00. Je kunt contact opnemen via het telefoonnummer 053 574 56 93 of via info@kapsalonsilkhair.com.

Wil je weten wat Kapsalon Silk Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Silk Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Silk Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Silk Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kapsalon Silk Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Silk Hair

Bezoekers bekeken ook