Kapsalon Esther

Kapsalon Esther is een Kapper gelegen aan Korte Haaksbergerstraat 42 in Enschede.

Meer informatie over Kapsalon Esther in Enschede

Bij kapsalon ES & Co kunt u terecht voor de nieuwste haartrends en persoonlijk advies op basis van uw haar- en huidtype en passende kleuren. Op hun Instagram-account kunt u zien waar ze mee bezig zijn. De tarieven van de kapsalon zijn beschikbaar op hun website en u kunt ook bekijken wanneer ze geopend zijn. De kapsalon wordt gerund door Esther Schreurs-Ter Riet, die na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt in 1995 haar eigen zaak begon. Isco Opheikens, haar nichtje, heeft de zaak overgenomen en voortgezet onder de naam Es & Co. Florine Wagenaar werkt ook bij de kapsalon en heeft stage gelopen bij meerdere salons voordat ze bij ES & Co kwam werken. Katja Becks is al ruim 32 jaar werkzaam als kapster en heeft in verschillende salons gewerkt voordat ze bij ES & Co kwam. De contactgegevens van de kapsalon zijn: Korte Haaksbergerstraat 42, 7511 JS Enschede, telefoonnummers 053-4315010 en 06-12680502, en het e-mailadres info@kapsalonesenco.nl.

Wil je weten wat Kapsalon Esther verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Esther of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Esther? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Esther het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kapsalon Esther reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Esther

Bezoekers bekeken ook