Kapsalon Avenue

Kapsalon Avenue is een Kapper gelegen aan Deurningerstraat 59 in Enschede.

Meer informatie over Kapsalon Avenue in Enschede

Vanaf zaterdag 6-11-2021 zijn mondkapjes weer verplicht in kapperszaken. Bij Kapsalon Avenue in Enschede staan ze al 30 jaar klaar om klanten tevreden naar huis te laten gaan. Ze zijn gespecialiseerd in knippen en haarkleuringen en werken met het topproduct Wella Proffesionals. Persoonlijke benadering is belangrijk en er is alle tijd en aandacht voor de klanten. Ook kinderen zijn welkom, met een speciaal kindertarief en een speelhoek in de salon. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom langs voor een behandeling, terwijl je geniet van een kopje koffie of thee.

Wil je weten wat Kapsalon Avenue verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Avenue of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Avenue? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Avenue het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Kapsalon Avenue reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Avenue

Bezoekers bekeken ook