KapperEnschede

KapperEnschede is een Barbier gelegen aan Roessinghsbleekweg 33 in Enschede.

Meer informatie over KapperEnschede in Enschede

Yuri en Sandra, beiden werkzaam in het kappersvak sinds 1992, zijn gespecialiseerd in kort geschoren kapsels en baarden. Ze kunnen echter ook andere kapsels aan. Hun kapsalon bevindt zich bij de hoofdingang in revalidatiecentrum "Het Roessingh" in Enschede, waardoor ze voor iedereen makkelijk toegankelijk zijn, ook voor mensen in een rolstoel of met krukken. Ze werken alleen op afspraak. Als er geen beschikbare tijd wordt weergegeven voor een gekozen dag, betekent dit dat er geen plek meer vrij is of dat er nog geen behandeling is aangegeven. Het telefoonnummer van KapperEnschede is 053-4875219. Klanten worden aangemoedigd om een review achter te laten op Google en als ze niet tevreden zijn, kunnen ze dit ook aan Yuri en Sandra laten weten zodat ze eraan kunnen werken.

Wil je weten wat KapperEnschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KapperEnschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KapperEnschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KapperEnschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar KapperEnschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KapperEnschede

Bezoekers bekeken ook