Joop's Broodjes

Joop's Broodjes is een Restaurant gelegen aan Deurningerstraat 57 in Enschede.

Meer informatie over Joop's Broodjes in Enschede

Joop's Broodjes is een bekende plek in Enschede en ver daarbuiten voor heerlijk belegde broodjes en andere lekkernijen. Ze bieden verse broodjes, verse koffie en vers beleg. Naast ontbijt en lunch, verzorgen ze ook zakelijke lunches en catering. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het laatste nieuws is dat er elke maand een nieuw "broodje van de maand" is, zoals een stoere tosti met oudekaas, gebakken ei en bacon. Ook kondigen ze aan dat ze gesloten zijn van 5 tot en met 27 augustus vanwege vakantie. Daarnaast is er de mogelijkheid om broodjes te bestellen door te bellen naar Joop's Broodjes. Kortom, een plek met heerlijke broodjes en goede service!

Wil je weten wat Joop's Broodjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joop's Broodjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joop's Broodjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joop's Broodjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Joop's Broodjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joop’s Broodjes

Bezoekers bekeken ook