Jailash

Jailash is een Wellnesscentrum gelegen aan Staalsteden 4, 6A in Enschede.

Meer informatie over Jailash in Enschede

Jailash biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, ontspanningsmassages en Henna brow behandelingen. Ze zijn gevestigd op Hekselbrink 50 in Enschede en je kunt contact met hen opnemen via info@jailash.nl. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 84555718 en het BTW-nummer is NL003981620B09. Daarnaast kun je Jailash volgen op social media. Het copyright voor de website en inhoud behoort toe aan Jailash en de website is ontwikkeld door DASMIT Development.

Wil je weten wat Jailash verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jailash of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jailash? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jailash het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Jailash reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jailash

Bezoekers bekeken ook