Its Smart

Its Smart is een Management-consultant gelegen aan Anjelierstraat 5 in Enschede.

Meer informatie over Its Smart in Enschede

Robert Dorenbusch is een zeer gedreven manager met meer dan 20 jaar werkervaring in de IT-wereld. Hij heeft de afgelopen 15 jaar in leidinggevende posities gewerkt en heeft goede communicatieve en leidinggevende competenties. Hij is in staat om zowel technische als organisatorische veranderingen door te voeren in complexe omgevingen. Robert acteert op tactisch/strategisch directie niveau, maar kan ook op operationeel niveau meedenken en werken. Zijn motto is "Geen verandering zonder urgentie". Hij werkt bij ITS-SMART, een bedrijf gevestigd in Enschede, en is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 53424431 en e-mailadres robert.dorenbusch@its-smart.nl.

Wil je weten wat Its Smart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Its Smart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Its Smart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Its Smart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Its Smart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Its Smart

Bezoekers bekeken ook