Inmote

Inmote is een Softwarebedrijf gelegen aan Hengelosestraat 541 in Enschede.

Meer informatie over Inmote in Enschede

Robusta.ai is een no-code oplossing waarmee administratief medewerkers hun eigen bedrijfsprocessen kunnen beschrijven en tijd kunnen besparen door repeterend werk over te laten aan een software robot. Het bedrijf helpt ook bij het ontwikkelen van ICT-innovaties door middel van maatwerk software. Ze werken volgens een 4-stappen plan, beginnend met sparring sessies om de doelen te formuleren, gevolgd door het bouwen van een prototype of het aanpassen van het bestaande systeem. Vervolgens wordt het product getest en uiteindelijk uitgebouwd naar een "market ready" product of dienst. Klanten hebben positieve ervaringen met Robusta.ai en prijzen hun pioniersgeest en focus op succesvolle innovaties. Het bedrijf heeft een bezoekadres in Nijverdal en een postadres in Luttenberg.

Wil je weten wat Inmote verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inmote of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inmote? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inmote het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Inmote reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inmote

Bezoekers bekeken ook