ILead4You

ILead4You is een Marketingconsultant gelegen aan Akkerstafhof 4 in Enschede.

Meer informatie over ILead4You in Enschede

ILead4You is een werving- en selectiepartner die helpt bij het vinden van kandidaten zonder hoge kosten. Ze werken in vijf stappen: kennismaking, werving, selectie, voorstel en opvolging. Ze passen moderne marketingtechnieken toe om potentiële kandidaten aan te trekken, gebruiken LinkedIn om latent werkzoekenden te bereiken en helpen bij het opbouwen van een sterk werkgeversmerk. ILead4You is toegewijd aan het vinden van getalenteerde professionals die passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen. Klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van use-cases en ontwikkelingen.

Wil je weten wat ILead4You verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ILead4You of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ILead4You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ILead4You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar ILead4You reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ILead4You

Bezoekers bekeken ook