IJsbaan Twente

IJsbaan Twente is een Schaatsbaan gelegen aan Colosseum 90 in Enschede.

Meer informatie over IJsbaan Twente in Enschede

IJsbaan Twente is dé plek om te schaatsen, of je nu recreatief wilt schaatsen of je persoonlijke record wilt verbreken als wedstrijdschaatser. De schaatsbaan heeft een grote ijsvloer van 30x60 meter en een 400 meterbaan. Je kunt hier ook schaatsen huren in de schaatswinkel. Daarnaast heeft de horeca meer te bieden dan alleen een kantine, ze serveren heerlijke warme chocolademelk, koffie, thee en verfrissingen. Ook is er genoeg lekkers te eten voor de hongerige schaatsers. De ijsbaan is gevestigd in Enschede en je kunt het rooster bekijken op de website. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Wil je weten wat IJsbaan Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar IJsbaan Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan Twente

Bezoekers bekeken ook