Iconomic Innovatie + Marketing

Iconomic Innovatie + Marketing is een Management-consultant gelegen aan Vliegveldweg 333 in Enschede.

Meer informatie over Iconomic Innovatie + Marketing in Enschede

iConomic is een bedrijf dat bedrijven helpt bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering, het opsporen van bottlenecks in processen en het versnellen van innovatie. Ze bieden verschillende analyses aan, waaronder een businessmodelanalyse, procesanalyse, marktanalyse en trendanalyse. Gerhard Zervaas is de oprichter van iConomic en hij heeft zich de afgelopen 10 jaar beziggehouden met het ontwikkelen van websites en strategieën voor MKB en non-profitorganisaties. iConomic heeft als doel om MKB-bedrijven, overheid en semi-overheid te helpen met lopende projecten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Ze willen graag een rol spelen in het creëren van gedegen plannen en strategieën voor projecten, zodat deze succesvoller verlopen. Ze hebben ervaring in diverse sectoren en zijn klaar om bedrijven te helpen groeien.

Wil je weten wat Iconomic Innovatie + Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Iconomic Innovatie + Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Iconomic Innovatie + Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Iconomic Innovatie + Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Iconomic Innovatie + Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Iconomic Innovatie + Marketing

Bezoekers bekeken ook