Icebyte

Icebyte is een Softwarebedrijf gelegen aan Josinkstraat 28 in Enschede.

Meer informatie over Icebyte in Enschede

Icebyte, een onderdeel van IceHosting, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op verschillende platformen en in verschillende talen. Ze gebruiken het "Scrum" software ontwikkelingsproces. Doordat Icebyte onderdeel is van IceHosting kunnen ze een totaalproduct aanbieden, waarbij ze ook de hosting van de ontwikkelde website verzorgen. Dit zorgt ervoor dat er geen problemen zijn met ontbrekende modules op de webserver en dat de software sneller gepubliceerd kan worden. Daarnaast kunnen ze ook andere engines zoals J2EE en Tomcat gebruiken voor het webgedeelte. Icebyte heeft ook in-house applicaties ontwikkeld die direct gebruikt kunnen worden, en bieden ze software development kits (SDK) aan. Meer informatie is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Icebyte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Icebyte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Icebyte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Icebyte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Icebyte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Icebyte

Bezoekers bekeken ook