Huidinstituut 't Achterhof

Huidinstituut 't Achterhof is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Achterhofweg 30 in Enschede.

Meer informatie over Huidinstituut 't Achterhof in Enschede

Bij elke bestelling boven de € 100 krijg je een mini skincare product cadeau. 't Achterhof biedt cosmetische en medische huidbehandelingen op maat, evenals online huidcoaching met een gratis coachsessie. Ze bieden ook huidzorg bij kanker, omdat 1 op de 3 mensen last heeft van neveneffecten op de huid. De visie van 't Achterhof is dat schoonheid meer is dan alleen uiterlijk vertoon, het ontstaat wanneer lichaam en geest in balans zijn. Ze bieden een luxe en ontspannen omgeving waar je kunt ontsnappen aan dagelijkse stress en drukte. Met hun natuurlijke producten en behandelingen zorgen ze voor een volledige verzorging van lichaam en geest. Daarnaast bieden ze ook levensveranderende producten aan, zoals zonbescherming, beautykussens en huidverzorgingssets. Het team bestaat uit professionals zoals Anouschka, Ylva en Annick. Je kunt 't Achterhof volgen op Instagram en hier kun je ook je huidverbetering plannen. Het is belangrijk om op tijd aanwezig te zijn voor je afspraak en om minimaal 24 uur van tevoren telefonisch af te melden als je niet kunt komen, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Wil je weten wat Huidinstituut 't Achterhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidinstituut 't Achterhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidinstituut 't Achterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidinstituut 't Achterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Huidinstituut 't Achterhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidinstituut ’t Achterhof

Bezoekers bekeken ook